Ki ne gondolna arra a könnyed megoldásra néhanapján, hogy csak hipp-hopp elolvas egy könyvet és minden rendbe jön az életébe?!
Hát az élet csakugyan nem ilyen egyszerű, bár sokszor jól jönne ez a képesség bárkinek.

Mindezek ellenére hiszem azt, hogy léteznek olyan könyvek, olyan információk, amik segítenek minket abban, hogy könnyebben és boldogabban éljük meg az életünket.
Csakhogy most jön a rossz hír, mindezekért is nekünk, magunknak kell megdolgozni. Nem elég elolvasni, hanem cselekedni, gondolati és érzelmi síkon is változni kell!

Ezt a változást hivatott segíteni Sol Rayond, a mexikói származású spirituális író, akinek a személyre szabott életvezetési könyve most elérhető!

Amikor a kezembe fogtam elgondolkodtam, hogy egy újabb író majd aki megmondja majd mi jó nekem… áhh! De azután nekiveselkedtem a lapoknak és pozitív csalódás ért. Tényleg úgy van megszerkesztve, hogy dolgozhatsz benne, és ezáltal saját problémáidon tudsz segíteni, felülkerekedni. Ha nem is old meg minden gondod, nekem segített pont akkor, amikor szükségem volt rá. Letettem a siránkozást, az önhibáztatást és -bár ezt elsőre nem hittem el az írónak- azzal hogy ezeket az energiákat kizártam az életemből jutott idő tér és hely az újabb megvalósulásoknak, a boldog pillanataimnak.

Lehet hogy mégis ilyen egyszerű lenne?

Egy biztos, ezt a könyvet, még sokszor előveszem az életemben!

Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könnyű megélni.
Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehető legjobb úton és módon fejlődjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelező stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhető még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetőnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok előttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.

 

Sol Rayond- A stresszmentes élet kézikönyve
Kiadja: Marysol könyvkiadó
Oldalszám: 240
ISBN szám: 978-615-01-0891-9