Holy Evans neve már régóta ismert és tisztelt a romantikus irodalom kedvelői között, és most egy újabb izgalmas kalandra invitálja olvasóit legújabb könyvével, amely Róma varázslatos környezetében játszódik. A „Rómában kezdődik” című regényében Holy egy érzelmekkel teli és gazdag fordulatokkal teli történetet ír több szemszögből, amely garantáltan magával ragadja az olvasókat az első oldaltól az utolsóig.

A könyv főszereplője, Lora, egy kapcsolatfüggő, ám de karrierjében kiváló nő New Yorkból, aki egy váratlan lehetőség elfogadása után találja magát a világ egyik legromantikusabb városában, Rómában. Amikor megismerkedik a sármos és rejtélyes Lorenzoval, az olasz séffel, élete hirtelen teljesen megváltozik. A két fiatal között szikrázik a vonzalom, és hamarosan mély és szenvedélyes szerelmük kezd kibontakozni. Ám ahogy az életben általában, nem minden út egyenes, és Lora és Lorenzo útja rengeteg akadályba ütközik, amelyek megkérdőjelezik a kapcsolatukat és próbára teszik az érzéseiket. Lora dönt, ámde jól?

Holy Evans mesterien festi le Róma lenyűgöző tájait és atmoszféráját, miközben elénk tárja Lora bonyolult érzelmi utazását. A szerző érzékenyen ábrázolja a szerelem minden árnyalatát, a boldogságot és az extázist, de ugyanakkor a fájdalmat és a veszteséget is, ami mind hozzátartozik az igazi szerelmekhez. Az olvasók nemcsak az izgalmas cselekménybe merülnek el, hanem az érzelmek viharában is, miközben az oldalakat lapozzák.

„Rómában kezdődik” nem csak egy újabb romantikus regény, hanem egy érzelmekkel teli és gazdag fordulatokkal teli történet, amely örökre megmarad az olvasók szívében. Holy Evans egyedi hangja és mesteri elbeszéléstechnikája garantálja, hogy ez a könyv az egyik legemlékezetesebb olvasmányélmény lesz azok számára, akik szeretik az igaz szerelem történeteit és a különleges helyszíneket, és a váratlan fordulatokat.

A könyv február végtől előrendelhető a Marysol könyvkiadó oldalán