Mr minden könyvmoly nagyon várja ezt az időpontot, ha nem szól közbe semmi találkozhatunk idén is kedvenc íróinkkal és könyveinkkel a 92. Ünnepi Könyvhéten!

92U╠łKH-logo╠ü-RGB_fekete-lila

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének elnöksége úgy döntött, hogy figyelembe véve a jelenleg hatályos járványügyi előírásokat, valamint a Könyvhéten előzetesen részvételét jelző könyvkiadók többségének véleményét, a 92. Ünnepi Könyvhetet 2021. szeptember 2-5. között rendezi meg. A hiánypótló rendezvény a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén helyezkedik majd ismét el, ahol két évvel ezelőtt.

Az ősz elején rendezendő könyvvásáron az MKKE ígérete szerint külön figyelmet fordít a látogatók és a Könyvhéten dolgozók biztonságára, maszkokkal, kézfertőtlenítő állomásokkal, szellősebb pavilon-elrendezéssel készül. Ha az idő is megfelelő lesz, sok könyvújdonsággal, érdekes könyvbemutatókkal találkozhat, dedikálásokon vehet részt minden olvasó!  Találkozhattok magyar és külföldi szerzőkkel, az olvasók kötetlenül keresgélhetnek az újdonságok között és szívhatják magukba a frissen kiadott és a kedvezményes  könyvek illatát.

Idén sok újdonsággal készülünk Mi is számotokra, mindezek mellett megismerhettek egy teljesen új műfajt, az Interaktív krimit is!

Találkozunk a könyvhéten!

Marysol Könyvkiadó