A minap kaptam egy megtisztelő feladatot, hogy előolvassam Holy Evans közeledő romantikus-erotikus zsánerében íródott regényét, az Ahol az elefántok sírnak-ot.

Hát számomra már a cím is rendhagyó egy romantikus történetnek, így bele is vetettem magam az olvasásba. A könyv pedig beszippantott. Mintha mellettem játszódott volna az egész történet, és csak hangtalan szemlélődője lettem volna. Ez esett a legrosszabbul, hogy benne akartam lenni a sztoriban. Bár lehet pasi lévén benyomódott a vigasztalás gombom, de a lényeg hogy meglepően közeli élményeket szereztem a főszereplők életéről.

Az őszinte véleményem, hogy sokkal többet adott nekem a könyv, mint amire vártam. Tartalmas, a gyász folyamatát és a lelki megrázkódtatásokat egészen közeli módon írja le, és egyáltalán nem szirupos a történet. Ez az egyik leggyönyörűbb romantikus történet, amit az utóbbi időkben olvastam. Kihagyhatatlan!

Fülszöveg:

Hayley Davisnek, a híres újságírónőnek megvolt mindene: szerelem, karrier, boldogság, tervek…
Ám egy nap mindent elveszít. Amikor azt hiszi, már nem lehet rosszabb, újabb kegyetlen pofont kap az élettől.
Hogy magára találjon egészen Afrikáig menekül. Egy elefántrezervátumban keres menedéket a gondolatai, a lelkiismerete és sajgó szíve elől.
Liam tökéletes úriember; egy túlhajszolt milliomos, aki gyógyszerfüggőségén próbál túllépni és új életet kezdeni.
Hayley és Liam, a két megtört szív mágnesként vonzza egymást. De vajon sikerül boldogságra lelniük? Megsebzett lelkük tiszta kapcsolatot ígér, vagy egy újabb függőségbe menekülnek egymás karjaiban?

Holy Evans szívszorongató története a szerelemről, a megaláztatásról, a múlt démonjairól, az újrakezdésről és a feltétel nélküli szeretetről.

Elérhetőségek:

Marysol könyvkiadó :  https://marysolbooks.com/termek/holy-evans-ahol-az-elefantok-sirnak/

Book24 ( ahol jelen pillanatban is toplistás a kötet) : https://book24.hu/konyv/romantikus/romantikus-regeny/ahol-az-elefantok-sirnak/

Bookline:  https://bookline.hu/product/home.action?_v=Evans_Holy_Ahol_az_elefantok_sirnak&type=22&id=342524

Líra :   https://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/romantikus-irodalom/ahol-az-elefantok-sirnak

 

– gza