10 év alatt született alkotásait gyűjtötte össze és szerkesztette egybe Faragó Maia, bemutatkozó könyvében, A Lélek szirmaiban.

A szerzőnő első könyvének hat fejezete – történetekkel és versekkel (szám szerint 52-vel) – mesél a ciklikusan ismétlődő lélekszirmok útjáról, melyek Életünkben végig mennek Bennünk: amikor még remélünk, amikor reményvesztettek/magányosak vagyunk, amikor újra kell kezdeni, vagy, amikor rátalálunk a boldogságra. Az utolsó „állapot” a ráadás-nem árulom el… vajon hány ember tapasztalja azt meg igazán az Életében?

A kérdés az, megállnak útjaikban egyszer ezen szirmok? Ismerjük tényleg ezeket az utakat és be is járjuk/meg is éljük mélységükben azokat?

A személyes ihletésű kötet azért hiteles, nyílt és őszinte, mert szerzője személyes tapasztalatként írta le minden alkotását a könyvnek, egyedi írói stílusában. Mindent megtapasztalt, amiről ír, és most érte el annak az állapotnak a megélését is, mely a könyv végén van, s ahová reméli minden Olvasó eljut az életében, vagy legalábbis megtapasztalja.

Az egyik érdekesség, hogy magánkiadásban adta ki könyvét. Hogy mit jelent ez? Erre nyújt választ bővebben saját blogsorozata, melyet Maia művészeti Otthonában osztott meg a könyv keletkezésének körülményeiről, hátteréről és a magánkiadás lépéseiről ezen a linken: https://lelekszirmok.hu/category/konyvet-irok-irtam-es-kiadom-c-blogsorozatom/

A Lélek szirmai már 19 különböző településen, több mint 150 példányban hullajtotta el szirmait Magyarországon, bemutatásra került a Magyar Katolikus Rádió – Meghívó c. műsorában, valamint hivatalosan a szerző szülővárosának könyvtárában is a Könyvhéthez kapcsolódóan, szeptember 7-én, ahol a könyvbemutató spontán író-olvasó találkozóval, dedikálással végződött.

Időnként az igaz változáshoz, saját, belső erőnk megtalálásához és stabillá tételéhez támogatásra van szükségünk, és nincs ezzel semmi baj.
Ha Te is így érzed, akkor ez a könyv Neked szól.

A Lélek szirmai megrendelhető ezen a linken: https://lelekszirmok.hu/termek/a-lelek-szirmai/