Mi volt az első élményed, amikor megdicsérték a művedet? Emlékszel miről szólt?  Iskola, barátok, szülők…

Emlékszem, borzasztóan izgultam, amikor megmutattam a barátaimnak, mert féltem mit fognak gondolni a témaválasztásomról. Egy bugyuta és szörnyen esetlen szerelmi történet volt, de ez is bőven tartalmazott részletesen leirt erotikus tartalmat, ami akkor még nem volt annyira elfogadott, mint ma. Mérhetetlenül boldog voltam, amikor megdicsérték és szinte követelték a folytatását. Jól esett, hogy másnak is tetszik, amit alkottam és érdekelt olyanokat is, akik messzire kerülték előtte az olvasást. Talán ez inspirált leginkább, hogy jó pár évvel később megírjam a mostani könyvemet.

 Miért kezdtél el írni, mi volt az első könyved indíttatása?

Kiskorom óta szerettem mesélni és jó érzés volt, hogy mennyire élvezik a barátaim vagy akár vadidegen gyerekek is a történeteimet. A kamaszkoromban rátaláltam egy olyan oldalra, ahol szabadon fel lehetett tölteni saját történeteket, ha az nyelvtanilag és nyelvezetileg megfelelő volt, így megírtam első történetemet. Tele volt szóismétléssel és olyan kifejezésekkel, amit mai fejjel már borzalmasan kínosnak találok, de hatalmas sikere volt. Egy nagyon jó közösséget hoztunk össze az olvasóimmal, akiknek a többségével a mai napig tartom a kapcsolatot vagy barátommá vált. Bő tíz évvel később egyikőjük születésnapját ünnepeltük, amikor szóba jött, hogy miért nem írok már jó ideje. Meghatott és meglepett, amikor többen azt mondták, hogy semmilyen könyv nem tudja őket lekötni és hiányolják a történeteimet, mert azok voltak az egyetlenek, amiket szívesen olvastak. Rengeteg témám volt, amit szívesen megírtam volna, de olyan környezetben nőttem fel, ahol többre becsülték a „rendes munkát” és mindenhonnan csak negatív dolgokat hallottam a könyvírásról így annyiban hagytam az egészet. A barátaimmal való beszélgetés adta meg végül azt a lökést, aminek hatására eldöntöttem, hogyha pár ember fogja is olvasni a történetemet és utána eltűnik a rengeteg érdektelen könyv között, akkor is meg szeretném osztani másokkal. Aznap este leültem a laptopom elé és bele kezdtem A főnix leánya megírásába.

Megosztanál valami érdekességet magadról, a könyveidről az olvasóknak?

Az emberek megdöbbennek, amikor találkoznak velem a való életben, mert máshogy képzelnek el. Senki nem gondolná, hogy egy kedves, mosolygós, visszafogott és gondtalannak tűnő lány írja azokat a vérfagyasztó vagy éppen vérforraló sorokat, amiket olvasnak.

 

Egy másik örök megosztó kérdés. A saját neveden vagy állnéven írsz? Miért?

Saját nevemen írok. Büszke vagyok arra, amit alkotok és szeretném megmutatni másoknak is, hogy nem kell szégyellni, ha a hétköznapitól eltérő dolgokat csinálsz vagy érdeklődsz irántuk. Szeretném, ha tudnák, hogy semmi baj nincs velük, csak mert nem az aktuális trendeknek megfelelő újságot olvassák, másképpen gondolkodnak és mernek önmaguk lenni, még ha egyedül is vannak a környezetükben ezzel a látásmóddal.

Mi a legközelebb megjelenő könyved témája? Egy kis ízelítő a terveidből?

A főnix leánya kilenc, különböző fajból származó gyerek története, melyet az egyik lány szemén át ismerhetünk meg. Az olvasok, megismerhetik mennyi kínt, fájdalmat kell megélniük, miközben barátokra, családra és szerelemre találnak. A történet előre haladtával rengeteg témát érint a könyv, de főleg erotikus és horrorisztikus részeket tartalmaz. Remélem, el fogja nyerni a tetszését az olvasóknak is a történetem és lehetőségem lesz egy sorozatot elindítani ezzel a kötettel.

Üzensz valamit az olvasóidnak?

Merjetek nagyot álmodni és ne hallgassatok a negatív emberekre, akik le akarnak húzni maguk közé. Lehet rengeteg nehézség és fárasztó munkával fogjátok tudni elérni a vágyaitokat és senki nem fog támogatni benne, de nektek kell eldönteni mennyire szeretnétek és mennyi időt, pénzt és energiát ér meg.