Hallottatok már az Interaktív krimiről?

Egy új műfaj van születőben, talán az idősebb korosztály akinek tinikorában szórakozásképp könyvek garmada lógott a kezében emlékszik még a kaland-játék-kockázat sorozatra. Ott ugyan bekezdésenként változtathattad a sztori irányát, harcolhattál, de úgy érezhetted részese vagy a történéseknek.

Nos K.A.Varsson Kirakós című krimije a felnőttek számára adja meg ezt az élményt! A könyvben tíz egyenként igen elgondolkodtató feladvány található, amit a könyvebn szereplő nyomozóknak is meg kell oldalni, hogy tovább tudjanak haladni a nyomozás menetében. Így ha az olvasó megáll, időt szán a mellesleg nem ovodásoknak való feladatok kibogozására, akkor okosabb is lehet a nyomozóknál, és előrébb lehet a nyomozás fonalában, mint a könyvben szereplő nyomozók!
Ez az interaktív krimi azonban nem csak a gondolkodni szerető olvasóknak készült, ám kétség kívül számukra egyéni élményt ad!

A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszerű skandináv bűnügyi regények műfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekvő trendjével.

Tökéletesen élvezhető a „hagyományos” módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illetően, amely végül teljes egészében kibontakozik előtte. Egy egyedi interaktív krimi elevenedik meg az olvasó számára!

Lehetőség nyílik azonban időről időre a nyomozók bőrébe bújni, a könyvben tíz egyértelműen jelzett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az eltérő betűtípussal szedett szöveg és az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az idő, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, később pedig ellenőrizheti, helyes megoldásra jutott-e.

 

Megjelenési idő: 2021 június 16.

K.A. Varsson Kirakós Janteloven-gyilkosságok
Kiadja: Marysol könyvkiadó
Megjelenés éve 2021
Oldalszám: 280
ISBN:978-615-01-1330-2